top of page

Over ons

panyawat-auitpol-eq254Cqvmk8-unsplash-min.jpg

Over ons

Als familiebedrijf staan wij dag en nacht voor u klaar en voorzien wij in een afscheid van uw dierbaren waarbij uw persoonlijke wensen steeds centraal staan.
Alles start met een gesprek met de juiste mensen.
Erna kan u rekenen op stap voor stap begeleiding van de praktische zaken waar men bij een overlijden niet van onder kan, waarbij wij ervoor zorgen dat u tijd heeft voor uw emoties.

ErwinPc-dff74c36cd033b679fe8a16dab288be3.jpg

Erwin van Lier & Catherine Forrier

Jan Forrier was 31 jaar toen hij in 1968 in Vilvoorde samen met zijn echtgenote Fernande Beckaert het uitvaartcentrum Forrier startte. Hij was een voorloper in de sector en begon in 1977 als eerste in België met een volwaardig funerarium en uitvaarcentrum.
Hij kon steeds rekenen op de hulp van zijn dochter Cathérine Forrier en zijn schoonzoon Erwin van Lier die de zaak vanaf 1992 onder eigen naam verder groot maakten.
Omdat de West-Vlaamse roots van de familie Forrier perfect inspeelden op de voorliefde van Erwin voor de Belgische kust besloten zij in 2008 permanent naar daar te verhuizen. Het bloed kruipt echter steeds waar het niet gaan kan, waardoor de overname van Begrafenissen Gauderis dan ook al lang in de sterren geschreven stond. Zo kunnen zij immers hun passie voor het beroep combineren met hun passie voor de zee.
Erwin en Cathérine hopen zo de familiale traditie van meer dan 52 jaar verder te kunnen zetten en zorgen zij er voor dat zij u perfect kunnen bijstaan op de moeilijke momenten. Erwin en Cathérine maken er een punt van om altijd een persoonlijk contact en service na te streven. Zij zijn bijgevolg - in tegenstelling tot vele anderen - niet verbonden aan de grote internationale en beursgenoteerde groepen.

WhatsApp Image 2022-10-15 at 10.20.08.jpeg
bottom of page